Retningslinjer for personvern

iteam verdsetter personvern høyt for våre besøkende, kunder, samarbeidspartnere og ansatte. Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan vi, som databehandler, behandler dine personopplysninger iht. EU sin personvernforordning; også kalt «General Data Protection Regulation» (GDPR). 

 

Ved å bruke vår nettside, iteam.no inkl. vår nettbutikk og vårt nyhetsbrev, aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med denne personvernerklæringen.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Hva er personopplysninger? 

Personopplysninger er alle typer informasjon som direkte eller indirekte kan identifisere en fysisk person som er i live. 

 

Hva betyr behandling av personopplysninger? 

Enhver operasjon som gjøres med personopplysningene, enten de er automatisert eller ikke. 

 

Kategorier med personopplysninger vi behandler: 

 

Kontaktinformasjon 

Dersom du oppgir din kontaktinformasjon benyttes den for å kunne kontakte deg. Og hvis du handler i vår nettbutikk er det nødvendig for oss å ha din kontaktinformasjon for å kunne sende deg den varen du bestiller. 

 

Handlehistorikk 

Når du handler i vår nettbutikk blir handle-historikken lagret. Det vil si firmanavn, bestillerens navn, bestillingstidspunkt, leveringstidspunkt og -adresse, samt faktureringsadresse. 

 

Lokalisering 

IP-adressen din blir lagret i Google Analytics for analysering av trafikkdata. 

 

Målet med behandling av personopplysninger 

Målet er å kunne gi deg en personlig tilpasset tjeneste, forbedre og optimalisere nettsiden, sende varer og tjenester du bestiller fra vår nettbutikk, og for å forbedre kommunikasjonen mellom oss som leverandør og deg som kunde. 

 

Nettsiden 

iteam behandler personopplysninger med respekt og forsiktighet. For å kunne svare på spørsmål og tilpasse informasjon og oppfølging individuelt, ber vi om firmanavn og kontaktinformasjon ved forespørsler via vår nettside. 

 

Nettbutikken 

Ved bestilling via vår nettbutikk må vi vite hvem som har bestilt, hvor varene skal sendes, og hvor vi skal sende faktura. Derfor må du registrere deg som bruker; og oppgi organisasjonsnummer, e-postadresse, firmanavn, fornavn, etternavn, avdeling, gateadresse, postnummer, og telefonnummer. 

 

Nyhetsbrev 

Vi har et sterkt ønske om at den informasjonen vi sender ut i våre nyhetsbrev skal være så relevant som mulig for deg som mottaker; derfor distribuerer vi bare nyhetsbrev og tilbud relatert til våre forretningsområder. En forutsetning for å motta nyhetsbrev med reklameinnhold er at du har gitt forhåndssamtykke til dette. Du kan til enhver tid be om å bli slettet fra distribusjonslisten. 

 

Mottakere av personopplysninger 

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre, og du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret på ditt firma, samt at informasjon om deg og ditt firma blir slettet.

 

Informasjonskapsler («Cookies») 

Vår nettside (iteam.no), inkludert nettbutikken, benytter informasjonskapsler som vi hovedsakelig bruker for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i at vi kan lagre informasjonskapsler i din nettleser. 

 

Informasjonskapsler er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel lagres i din nettleser, og muliggjør en bedre forståelse av hvordan du bruker nettsida vår. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker den. 

 

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari, m.fl. er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler må du derfor selv endre innstillingene i din nettleser. Merk at slike endringer kan føre til at enkelte nettsider ikke vil fungere optimalt.

 

Her er en oversikt over hvilke informasjonskapsler vi bruker på våre nettsider: 

 

Egne informasjonskapsler 

Vi setter noen egne informasjonskapsler som brukes kun for funksjonalitet på nettsidene. Ingen av våre informasjonskapsler brukes til å spore informasjon om deg som bruker av nettsiden, og ingen tredjepart har tilgang til informasjonskapslene. 

 

Google Analytics 

Google Analytics samler informasjon om hvordan du bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter i arbeidet med å forbedre nettsiden vår. Informasjonskapslene samler inn informasjon om totalt antall besøkende, hvilket land du befinner deg i, og hvilke undersider du besøker. 

 

Cookies som gir informasjon i forbindelse med markedsføring

 

Google Conversion Tracking 

Registrerer hva som skjer etter at du har klikket på en av våre annonser. Gjør at vi kan forbedre annonsene og tilpasse de bedre for deg og din brukeropplevelse på våre nettsider. 

 

Google Dynamic Remarketing 

Samler informasjon som brukes til å vise tilpassede annonser til deg basert på hvilke deler av bring.no du har besøkt. 

 

Facebook Connect og Facebook Custom Audience 

Brukes til å verifisere om du har en Facebookprofil for å kunne nå deg med Facebookannonser etter at du har besøkt iteam.no, samt for å måle hvordan annonsene fungerer. Dataene er anonymisert og ingen personlige opplysninger registreres. 

Les mer om Facebooks personvern og hvordan du kan endre i dine innstillinger. 

 

Snapchat og Snapchat Custom Audience 

Brukes til å verifisere om du har en Snapchatprofil for å kunne nå deg med Snapchatannonser etter at du har besøkt funn.no, samt for å måle hvordan annonsene fungerer. Dataene er anonymisert og ingen personlige opplysninger registreres. 

Les mer om Snapchat’s personvern og hvordan du kan endre i dine innstillinger. 

 

LinkedIn Ads og LinkedIn Marketing Solutions 

Gjør at vi kan opprette målrettede annonser på LinkedIn mot tidligere besøkende på funn.no. Hensikten er å skape mer relevante annonser for den enkelte bruker basert på tidligere interesseområder på bring.no. Disse kapslene registrerer ingen personlige opplysninger, og all data er anonymisert. 

Les mer om hvordan du kan administrere dine personverninnstillinger. 

 

Cookies som brukes til kundeinteraksjon 

 

Google Tag Manager 

Brukes til å organisere og publisere script og tagger på nettsiden. Hvor lenge personopplysninger lagres Vi lagrer personopplysninger så lenge det er relevant ift. målsetningene oppgitt i denne personvernerklæringen.

 

Hvor lenge personopplysninger lagres 

Vi lagrer personopplysninger så lenge det er relevant ift. målsetningene oppgitt i denne personvernerklæringen.  

 

Dine rettigheter 

Du kan når som helst be om følgende når det gjelder personopplysninger registrert om deg: 

• Innsyn (i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg) 

• Rettelse av feil 

• Sletting 

• Dersom du ønsker personopplysningene tilsendt for å bruke dem andre steder kan du be oss om det. 

 

Evt. klager på behandling som er i strid med reglene må rettes til Datatilsynet. 

 

Overføring av data til tredjepartsland (utenfor EU/EØS) 

Iteam AS utleverer ikke personopplysninger til land utenfor EU/EØS. Google lagrer data i sine datasentre i USA eller i andre land der de har sine datasentre. Det betyr at siden Iteam AS benytter Google Analytics på vår nettside kan din IP-adresse lagres i land utenfor EU/EØS. Klikk her for å lese mer (pkt. 10) i Google sine vilkår. 

 

Lenker til tredjepart 

Vi kan lenke til tredjepartsprodukter og -tjenester på vår nettside. Tredjepartsleverandører har sine egne, uavhengige personvernregler; derfor tar vi ikke ansvar for innhold og aktiviteter tilknyttet nettsider som tilhører tredjepart. Vi ønsker likevel kommentarer til sider vi lenker til, i tilfelle det er relevant for denne personvernerklæringen. 

 

Hvordan kontakte oss 

Spørsmål rundt den nye personvernloven, samt denne personvernerklæringen, kan rettes til personvernombud@iteam.no Din henvendelse vil besvares så raskt som mulig.